Muğla’da toplu taşıma ücretlerine zam yapıldı

Muğla Belediyesi, toplu taşıma hizmetlerine zam yaptı. Su ve Kanalizasyon Müdürü Baki Ülgen, “Toplu taşıma...

Muğla Belediyesi, toplu taşıma hizmetlerine zam yaptı. Su ve Kanalizasyon Müdürü Baki Ülgen, “Toplu taşıma fiyat tarifesinde en son 2008 yılında değişiklik yapmıştık. O tarihten itibaren değişen akaryakıt giderleri, araç ve bakım onarım giderleriyle yıllık enflasyon artışlarının etkisi, belediyemizde toplu taşıma kalitesinin arttırılması amacıyla uygulanan 5 yaşını geçmiş araçların çalıştırılmaması, yeni hatlar oluşturulması, elektronik tahsilat gibi hizmetler, tarifelerin yeniden düzenlenmesini gerektirmiştir.” dedi.
Yeni tarifeye göre tam biniş bedeli ve diğer tanımlanamayan bütün biniş tipleri (Muğla kentkartlı biniş) 1,25 TL’den 1,40 TL’ye, öğrenci, 65 yaş ve üzeri 0,90 TL’den 1,10 TL’ye, kentkartsız binişler (bütün binişlerde) 1,50 TL’den 2,00 TL’ye, kısa mesafe ring (Hastane-Yeni Garaj) 0,50 TL’den 0,75 TL’ye, YurtKur-Kampüs (tam-öğrenci) 0,40 TL, Akçaova tam 1,25 TL’den 1,50 TL’ye yükseldi. Akçaova öğrenci, 65 yaş ve üzeri tarife ise 1,50 TL’den 1,20 TL’ye düşürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz