Muğla'da Yangın Söndürme Helikopterinin Düşmesi

Köyceğiz'de düşen yangın söndürme helikopterinde hayatını kaybeden 5 kişinin cesedi, Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Köyceğiz'de düşen yangın söndürme helikopterinde hayatını kaybeden 5 kişinin cesedi, Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Karaçam köyünde çıkan orman yangınına müdahale ederken düşen yangın söndürme helikopterinde hayatını kaybeden 5 kişinin cesedi, askeri helikopter ile enkazın bulunduğu yerden alınarak Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesetler ağır yanık olduğu için alınacak patolojik numuneler yarın kimlik tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderilecek.

Helikopter'in Türk pilotu Atıf Ateşok'un oğlu Altuğ Ateşok, babasının cesedini teşhis etmek için hastaneye geldi. Hastane önünde bekleyen orman muhafaza memurları da iftarını burada açtılar. Hastaneye gelen AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Ateşok'a baş sağlığı diledi. Özden, yetkililerden olayla ilgili de bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Özden, yaşanan olayın üzüntü verici olduğunu söyledi.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Karaçam köyünde çıkan orman yangınına müdahale eden ve Türk pilot Atıf Ateşok, orman muhafaza memuru Orhan Çelik ile Rus pilotlar Aleksandır Gavrılov, Nikolay Atepalıkhın ve Rus personel Sergey Khorokhorın bulunduğu yangın söndürme helikopteri düşmüştü.

Muhabir: Osman Akça

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: