Muğla'da Yeşil Alanlar Arıtılmış Suyla Sulanacak

Muğla Belediyesi, park ve bahçelerini arıtılmış suyla sulayacak.

Muğla Belediyesi, park ve bahçelerini arıtılmış suyla sulayacak.

Muğla Belediyesi Çevre Mühendisi ve Proje Koordinatörü Erdem Şenel, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin Güney Ege Kalkınma Ajansı'ndan aldığı hibeyle yaptığı arıtılmış suyla park ve bahçe sulaması projesinin kısa sürede bitirileceğini söyledi.

Şenel, yeşil alanların arıtılmış suyla sulanmasının, doğal kaynakların korunması ile ülke ekonomisine katkıda bulunacağına işaret etti. Projenin 3G sistemiyle telefonla kontrol edilebileceğini anlatan Şenel, "Böylece sulama sistemindeki herhangi bir arıza ekiplerimize cep mesajı olarak bildirilecek. Ayrıca proje kapsamında yeşil alanların kademeli olarak sulanmasına olanak verecek bir otomasyon sistemimiz mevcut" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Utku Uçrak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: