Muğla'daki Iş Adamına Şantaj Iddiası

Milas'ta bir iş adamının silah tehdidiyle çıplak görüntülerini çektikleri ve 200 bin lira istedikleri iddiasıyla gözaltına alınan 9 zanlıdan 8'i

Milas'ta bir iş adamının silah tehdidiyle çıplak görüntülerini çektikleri ve 200 bin lira istedikleri iddiasıyla gözaltına alınan 9 zanlıdan 8'i tutuklandı.

İlçede iş adamı M.Y'nin jandarmaya başvurarak kendisini darbederek silah zoruyla çıplak görüntülerini çektikleri ve görüntülere karşılık 200 bin lira istedikleri iddiasıyla şikayetçi olduğu kişiler, İl Jandarma Alay Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışma sonucunda gözaltına alınmıştı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin 3'ü kadın 5 öğrencisinin de aralarında bulunduğu Ö.İ, C.K, B.B, C.B, F.A, B.A, H.K. ve P.D. çıkarıldıkları mahkemece "Cinsel saldırı, silahla tehdit, özel hayatın gizliliğini ihlal, gasp, silahlı yağma ve şantaj" suçlamalarıyla tutuklandı. M.V.A. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mutlu Hazer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: