Muğla'daki Silahlı Saldırı

Muğla'da Kredi ve Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu Müdür Yardımcısı Abdulgani Güldez'i makamında kendisine ait tabanca ile ateş ederek öldüren,

Muğla'da Kredi ve Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu Müdür Yardımcısı Abdulgani Güldez'i makamında kendisine ait tabanca ile ateş ederek öldüren, sonra da silahı başına çevirip ateş ederek intihar eden yurt müdürü İsmail Işıktaş ile Abdulgani Güldez'in otopsi işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkililerinden alınan bilgiye göre, hastanede otopsi işlemleri tamamlanan Kredi ve Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu Müdürü İsmail Işıktaş ile müdür yardımcısı Abdulgani Güldez'in cenazeleri bugün ailelerine teslim edilecek.

Reklam
Reklam

Olayda hayatını kaybeden yurt müdürü İsmail Işıktaş'ın cenazesinin Muğla'da, müdür yardımcısı Güldez'in cenazesinin ise yakınları tarafından hastaneden alınarak Erzurum'da toprağa verileceği öğrenildi.

Bu arada olayla ilgili olarak Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nün idari, Muğla Cumhuriyet Savcılığının ise adli soruşturma başlattığı öğrenildi. Soruşturma kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nden gelen görevlilerin yurt çalışanları ile görüşmeye başladığı öğrenildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu idari binasında dün, yurt müdürü İsmail Işıktaş, müdür yardımcısı Abdulgani Güldez'i makam odasına giderek kendisine ait ruhsatlı tabanca ile 3 el ateş ederek öldürmüş, sonra da silahı başına çevirip ateş ederek intihar etmişti.

Muhabir: Kenan Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: