Muğla'daki Silahlı Saldırı

Kredi ve Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu Müdür Yardımcısı Abdulgani Güldez'i makamında kendisine ait tabanca ile ateş ederek öldüren, sonra

Kredi ve Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu Müdür Yardımcısı Abdulgani Güldez'i makamında kendisine ait tabanca ile ateş ederek öldüren, sonra da intihar eden yurt müdürü İsmail Işıktaş'ın cenazesi, Muğla'da toprağa verildi.

İsmail Işıktaş için Kurşunlu Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine Işıktaş'ın eşi Belgin, kızları Burcu ve Beyza ile MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmadar ile yakınları ve vatandaşlar katıldı. Törende zorlukla ayakta durduğu gözlenen Işıktaş'ın eşi ve çocuklarına yakınları destek oldu.

Reklam
Reklam

Işıktaş'ın cenazesi, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Yeni Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Bu arada olayda yaşamını yitiren Abdulgani Güldez'in cenazesi ise Erzurum'a gönderildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Kredi Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu idari binasında dün, yurt müdürü İsmail Işıktaş, müdür yardımcısı Abdulgani Güldez'i makam odasına giderek kendisine ait ruhsatlı tabanca ile 3 el ateş ederek öldürmüş, sonra da silahı başına çevirip ateş ederek intihar etmişti.

Muhabir: Kenan Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: