Muğlaspor'un Yeni Yönetiminden Vali Şahin'e Ziyaret

Muğlaspor'un 19 Ocak'ta yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda yeniden seçilen Başkan Eminer İçten ve yönetim kurulu üyeleri, Muğla Valisi Fatih Şahin'i

Muğlaspor'un 19 Ocak'ta yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda yeniden seçilen Başkan Eminer İçten ve yönetim kurulu üyeleri, Muğla Valisi Fatih Şahin'i makamında ziyaret etti.

Eminer İçten başkanlığındaki Muğlaspor Yönetim Kurulunu makamında kabul eden Vali Fatih Şahin, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, takıma ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde başarı diledi.

Başkan İçten ise yönetim kurulu ile daha iyi çalışmalar yaparak takımı hak ettiği yere getireceklerini söyledi.

Ziyarete Muğlaspor Başkanı İçten ile Başkan Vekili Gültekin Akça, Mali Asbaşkan Salih Tufan, Sosyal Komite Başkanı Abdullah Eskihisarlı, Spordan Sorumlu Asbaşkan Çetin Özdoğan, İdari Asbaşkan Mehmet Ünal Öztep, Genel Kaptan M. Began Çağlav Sosyal Komite Üyesi Erol Kapiz ve Hüseyin Özgen katıldı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Durmuş Genç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: