Muğla'ya 100. Yılında 100 Proje Sözü

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa "Bu yıl Muğla'nın 100. yılı ve büyükşehir oldu....

AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa "Bu yıl Muğla'nın 100. yılı ve büyükşehir oldu. 100. yılda 100 proje ile Muğla'yı ödüllendireceğiz" dedi.

AK Parti Marmaris İlçe Danışma Meclisi toplantısı İçmeler Belediyesi Kültür Salonunda yapıldı. Toplantıya Muğla AK Parti Koordinatörü İzmir AK Parti Milletvekili Aydın Şengül, AK Parti Muğla milletvekilleri Ali Boğa ve Prof. Dr. Yüksel Özden katıldı. Meclis toplantısına ayrıca AK Parti Marmaris ilçe yönetim kurulu, kadın kolları ve Gençlik Kollarının yönetimlerinin yanı sıra AK Parti Muğla İl Genel Meclisi üyesi Ceyhan Eroğlu, AK Parti Marmaris ilçe Belediyesi meclis üyeleri, Beldibi, Armutalan, İçmeler , Turunç ve Bozburun AK parti Belde Başkanları, Turunç, Bozburun, Armutalan ve Beldibi ‘nin AK partili belediye meclis üyeleri ve tüm köylerin AK Partili köy temsilcileri de katıldı.

Reklam
Reklam

Toplantıda konuşma yapan AK Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa: "Muğla'nın hali ortada. 40 yıldır yönetimdeler. Hangi eser onlara ait. Biz Muğla'yı marka kent yapacağız ve vizyonunu değiştireceğiz. Muğla'ya 100. yılında hediye olarak büyükşehir verildi. Ama bununla yetinmeyeceğiz Muğla'ya 100 proje getireceğiz ve bunu da Başbakanımızın katılımıyla gerçekleştireceğiz" dedi.

Ak Parti Muğla Milletvekillerinde Yüksel Özden de Muğla'nın böyle yollara sahip olacağının daha önce kimsenin aklından dahi geçmeyeceğini söyledi. Özden: "Fethiyeden, Marmaris'e gelirken gördüm ki bu bölgede daha önce kimsenin aklına bile gelmeyecek yollar yapıldı. Yapılan hizmetler ortada ve daha da güzel hizmetlere imza atacağız. Ak Parti'nin iktidara gelmesiyle enflasyon da hizaya geldi. Dünyada yaşanan krizlere rağmen istikrarımız devam ediyor. Dünyanın neresine gidersek gidelim herkes Türkiye'yi konuşuyor. Ekonomik, Siyasi başarılarımız bütün dünyanın dilinde" dedi.

Konuşmaların ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz