Muğla'ya Gönderilen Konteynerler

Van depreminin ardından depremzedelerin kalıcı konutlara yerleştirilmesi ile boşa çıkan konteynerlerden Muğla'ya gönderilenlerin sadece acil ve afet durumlarında kullanılmak üzere

Van depreminin ardından depremzedelerin kalıcı konutlara yerleştirilmesi ile boşa çıkan konteynerlerden Muğla'ya gönderilenlerin sadece acil ve afet durumlarında kullanılmak üzere depolandığı, başka amaçla kullanılacağı yönündeki duyumların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından Muğla'ya gönderilmesi planlanan 450 konteynerden 166'sının geldiği, bunlardan 80'inin Fethiye'de, 370'inin ise kent merkezinde bulunan orman deposunda saklanacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, konteynerlerin sadece acil ve afet durumlarında kullanılmak üzere depolandığı, kamuoyunda başka amaçla kullanılacağı yönündeki duyumların ise gerçeği yansıtmadığı vurgulandı.

Muhabir: Durmuş Genç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: