Muhacırlar’dan Suriye’ye 20 Bin Tl’lik Çek

Şanlıurfa Muhacirler Yardımlaşma Derneği tarafından geçtiğimiz günlerde Suriyeli mağdur vatandaşlar için yapılan yardım kampanyası çerçevesinde...

Şanlıurfa Muhacirler Yardımlaşma Derneği tarafından geçtiğimiz günlerde Suriyeli mağdur vatandaşlar için yapılan yardım kampanyası çerçevesinde toplanan 20 bin TL değerindeki çek Şanlıurfa Suriye’ye Yardım Platformu yönetimine teslim edildi.

Muhacirler Dernek Başkanı Resul Korkmaz ve beraberindeki dernek yönetim kurulu üyeleri Suriye’ye Yardım Platformu'nu ziyaret ederek 20 bin TL’lik yardım çekini teslim ederken Suriyeli mağdur vatandaşlar için yardımlarının devam edeceğini söyledi.

Suriye’ye Yardım Platformu yöneticilerinden Osman Gerem ise açıklamasında Muhacirler Dernek Başkanı Resul Korkmaz ve dernek yöneticileri ile üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Suriye’ye Yardım Platformu yönetimininden Adil Saraç ise bir zamanlar Şanlıurfa’ya gelen muhacirlere Şanlıurfalıların destek olduğunu, şuan ise Şanlıurfa’ya gelen Suriyelilere de muhacirlerin yardımda bulunmasının kendilerine büyük mutluluk verdiğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: