Muhammet Demir, Hakkında Çıkan Haberlere Tepki Gösterdi

Gaziantepsporlu futbolcu Muhammet Demir, manken ve voleybolcu Ebru Sertbay ile ilgili birlikte olduğu iddialarını yalanladı.Bursaspor’da...

Gaziantepsporlu futbolcu Muhammet Demir, manken ve voleybolcu Ebru Sertbay ile ilgili birlikte olduğu iddialarını yalanladı.

Bursaspor’da yıldızı parlayıp Gaziantepspor’da futbol hayatını sürdüren yeşil sahaların yetenekli ismi Muhammet Demir, Ebru Sertbay ile birlikteliği olduğu haberlerini yalanladı. Bu haberden dolayı mağdur olduğunu dile getiren genç futbolcu, “Sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Twitter’da adresim yok, kendimi futbolcu olarak ne kadar daha geliştirebilirim diye çabalıyorum. Tek dileğim mutlu bir hayatım olması. Ebru Sertbay ile hiçbir samimiyetim yok. Yapılan haber asılsız ve gerçeği yansıtmamaktadır” dedi.

Reklam
Reklam

Çıkan haberden sonra nişanlısı Büşra ile arasının bozulduğunu söyleyen Demir, “Ben nişanlıyım, evlilik yolunda ilerleyen mutlu birlikteliğim var. Ama bu haberden dolayı şuan çok zor durumda kaldım. Haber bana sorulmadan yapılmış olup, tek taraflı tamamen gerçek dışı ve asılsızdır” diye konuştu.

Bu konuda çok hassas olduğunu belirten Demirci, “Bundan sonra bana sorulmadan yapılacak tüm haberler için hukuki işlem başlatacağım” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: