Muharip Gaziler Derneği Sivas Şubesi 14. Olağan Genel Kurulu -Derneğin genel kurulu Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi

Muharip Gaziler Derneği Sivas Şubesi'nin 14. Olağan Genel Kurulu, Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Muharip Gaziler Derneği Sivas Şubesi'nin 14. Olağan Genel Kurulu, Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Sivas Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Taş, Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Demirok ve Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal'ın da katıldığı genel kurulda, seçime tek listeyle gidildi. Mevcut başkan Fuat Ahıskalı, yeniden başkan seçildi.

Ahıskalı, yaptığı konuşmada, nesiler boyunca bu yüce milletin her ferdinin ay yıldızlı bayrak ve istiklal uğruna göğsünü siper ettiğini belirterek, "Bu vatan evlatları, tarihimize şanlı sayfalar açmış, milletine, ulusuna sahip çıkmış bir milletin onur ve gururu olmuş ve dünya mazlum milletlerine bağımsızlık dersi vermiştir" dedi.

Reklam
Reklam

Sivas Garnizon ve 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa İlter de yeni yönetime başarılar dileyerek, imkanlar ölçüsünde her zaman gazilere ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

İlter, şunları kaydetti:

"Türk milleti bilinen tarihi geçmişi sorguladığımızda büyük imparatorluklar kurmuş hatta cihan imparatorluğu kurmuş ve hiçbir zaman esaret altında kalmamıştır. Bunun da örneği yoktur. Bütün bunları biz aziz şehitlerimize borçluyuz. Bu bağlamda başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi minnetle anıyorum. Siz gazilerimize de sağlık, mutluluk diliyorum. Yeni yönetimin gazilerimiz için özverili çalışmasını devam ettirmesini istiyorum. Biz tugay olarak imkanlar çerçevesinde her türlü desteğimizi sağlamaya çalışırız. Bu kapsamda yeni yönetime çalışmalarında başarılar diliyorum."

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Demirok da yeni yönetime başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: