Muharrem Çelik, Memur-sen Hatıra Yarışmasında Türkiye 3’üncüsü Oldu

Memur-Sen Konfederasyonu’nun ilk defa başlatmış olduğu M. Akif İnan Hatıra Yarışması’nda Muharrem Çelik Türkiye 3’üncüsü...

Memur-Sen Konfederasyonu’nun ilk defa başlatmış olduğu M. Akif İnan Hatıra Yarışması’nda Muharrem Çelik Türkiye 3’üncüsü oldu.

Yarışmayla ilgili Şanlıurfa kamuoyunu bilgilendiren Memur-Sen Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Atçı, Muharrem Çelik’i kutlayarak bir buket çiçek takdim etti.

Atçı “Sendikamız kurulduğu günden itibaren hem özlük hem de özgürlük mücadelesi vermektedir. Aynı zamanda Türkiye’nin demokratikleşme mücadelesinde Memur-Sen’in çok önemli katkılar sunduğu herkesçe bilinir” dedi.

Reklam
Reklam

Öğretmen ve Ressam olan Muharrem Çelik bu yarışmada Türkiye üçüncülüğünü elde etmenin vermiş olduğu mutluluğu dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: