Muhasebe Haftası

Yalova Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İslam Doğan, Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Heykeli'ne çelenk bıraktı.

Yalova Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İslam Doğan, Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında Atatürk Heykeli'ne çelenk bıraktı.

Muhasebe Haftası nedeniyle Yalova Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından düzenlenen tören Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirildi. Burada Oda Başkanı İslam Doğan Atatürk Heykeli'ne çelenk bıraktı. Daha sonra oda üyeleri günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ardından odanın toplantı salonunda bir etkinlik gerçekleştirildi. Doğan, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Bizler Muhasebe Haftamızı kutlarken, birçok mesleki sorunlarımıza rağmen mutluyuz ve gururluyuz. Ülkemize hizmet ediyoruz. Değer yaratıyoruz. Ülke ekonomisinin muhasebesini ve denetimini yapıyoruz. Finansal raporlarını hazırlıyoruz. Mali beyanlarını veriyoruz. Yaptığımız bu kamu hizmetlerinden dolayı gururluyuz. Kamuda ve özel sektörde yatırımcıların, yöneticilerin kısaca karar vericilerin doğru karar almaları için gerekli olan finansal raporları ve ekonomik verileri yaratıyoruz."

Muhabir: Erhan Erdoğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: