Muhasebe Haftası

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Beyşehir temsilciliğince, 20. yılını dolduran muhasebeci ve mali müşavirlere plaket verildi.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Beyşehir temsilciliğince, 20. yılını dolduran muhasebeci ve mali müşavirlere plaket verildi. Konya SMMMO Sekreteri İbrahim Paparacı, bir otelin toplantı salonundaki programda, odaya 2 bin üyeyle 600 stajyerin kayıtlı bulunduğunu söyledi. 24 yıl önce kurulan odanın başarılı çalışmalarıyla göz doldurduğunu belirten Paparacı, "Muhasebe Haftası dolayısıyla, mesleğinde 20 yılını dolduran üyelerimize plaket takdim ederek, onure etmek istedik" dedi. Daha sonra plaket takdimi yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: