Mühendis, Müteahhit Ve Teknik Elemanları Seminere Davet

Bülent Ecevit Üniversitesi Afet Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Hakan Kutoğlu, 7 Kasım Çarşamba günü yapıların...

Bülent Ecevit Üniversitesi Afet Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Hakan Kutoğlu, 7 Kasım Çarşamba günü yapıların güvenliklerinin hasarsız, deneysel yöntemlerle belirlenmesi konusunda panel verileceğini belirterek, tüm mühendis, müteahhit ve teknik elemanları panele davet etti.

Bülent Ecevit Üniversitesi Afet Uygulama Araştırma Merkezi Müdürü Hakan Kutoğlu 7 Kasım Çarşamba günü, Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alemdar Bayraktar tarafından "Yapıların Güvenliklerinin Hasarsız Deneysel Yöntemlerle Belirlenmesi" konulu konferansın gerçekleştirileceğini söyledi. Bayraktar'ın 'barajların bilimadamı' diye tanındığını hatırlatan Kutoğlu, resmi kurumlarda çalışan mühendis, teknik elemanlar ile müteahhitler hedef kitle olduğunu kaydetti. Çok önemli bir bilim adamı tarafından önemli konuların anlatılacağını vurgulayan Kutoğlu, "Karar merciindeki insanların bu toplantıya katılmasını özellikle tavsiye ederim. Uygulamada karşılaşacak sorunlara yönelik bilgiler de paylaşılacak. Deprem dayanıklıkları, tasman sorunları, hasarlar, yapıların güvenlikleri, hasarsız yöntemler , hasar raporlama ve yapıların röntgeni gibi konularda da anlatımlar yer alacak. Özellikle valilik, belediyeler gibi resmi kurumlarda çalışan veya resmi kurumlara hizmet veren firmalarda görevli, müteahhit, mühendis ve teknik elemanlar için çok önemli bir konu. Tüm ilgilileri panelimize bekliyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Kutoğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ahmet Zengin Konferans Salonu'nda saat 14.00'de gerçekleşecek konferansta katılımcılar Bayraktar'a sorular da sorabileceğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: