Mühendis Ve Veterinerlerin İntibak Eğitimi Tamamlandı

Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesi (TAR-GEL) kapsamında 2013 yılı içerisinde ataması yapılarak göreve başlayan ve daha...

Tarımsal Yayımı Geliştirme Projesi (TAR-GEL) kapsamında 2013 yılı içerisinde ataması yapılarak göreve başlayan ve daha önceden ataması yapılıp eğitimi almayan mühendis ve veterinerLerin çalışma bölgelerinde etkinliğini artırmak amacıyla 4 Şubat ile 22 Şubat tarihleri arasında Tarım İl Müdürlüğü'nde aldıkları intibak eğitimi tamamlandı.

Eğitim kapsamında, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu, Şube Müdürlüklerinin görev ve sorumlulukları, sözleşmeli personel çalıştırılma usul ve esasları, tarımsal yayım, Bakanlık İl ve İlçe Müdürlükleri teşkilat yapısı, izin, terfi, disiplin gibi yönetmelikler, genel yazışma usul ve esasları gibi daha birçok konular hakkında bilgiler verildi.

Reklam
Reklam

Düzce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Harun Kabaoğlu, “Tarımla ilgili yeni bilgi, teknik ve teknolojileri sizlerin desteği ve gayretiyle çiftçilerimize ulaştıracağız. Sizler köy ve beldelerde Bakanlığımızın birer temsilcileri olduğunuzun bilinciyle hareket edeceksiniz ve çiftçilerimize yol göstereceksiniz. Tarımla ilgili sorunları çözmelerinde onların yanlarında olacaksınız. Bakanlığımızın politikalarını ve desteklemelerini çiftçilerimize anlatacaksınız. Çiftçilerimizin, Bakanlığımızın vermiş olduğu desteklerden azami bir şekilde yararlanmaları için onları yönlendireceksiniz. Sizler birer yayım elemanısınız ve bu görevi layıkıyla yerine getireceğinizden eminim” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: