Mühendisler Sentetik Sahada Ter Döküyor

Erzurum Mühendisler Derneği tarafından kamu kurumlarında ve özel sektörde çalışan mühendislere yönelik, sentetik saha futbol...

Erzurum Mühendisler Derneği tarafından kamu kurumlarında ve özel sektörde çalışan mühendislere yönelik, sentetik saha futbol turnuvası düzenlendi. Turnuva Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne ait Kazım Karabekir Stadyumu kampüsündeki sahada gerçekleştiriliyor.

Mühendisler sentetik sahada şampiyonluk için ter dökmeye başladı. 2 grup halinde 10 takımın yer aldığı turnuva puan usulu yapılıyor. Haftanın 4 günü gerçekleştirilen turnuvada final karşılaşmaları ise 4 Temmuz günü yapılacak.

Dernek Başkanı Alper Küçük, Erzurum'daki çeşitli kurum ve kuruluşlarda çalışan mühendislerin sportif aktivite içerisinde yer alarak, tanışıp, kaynaşmalarını amaçladıklarını söyledi. Küçük, şehrin sosyo- ekonomik kalkınmasında mühendislerin lokomotif güç olduğunu ve bu gücün pozitif sinerjiye çevrilmesini hedeflediklerine belirterek, şunları söyledi:

Reklam
Reklam

"Mühendisleri sosyal ve sportif etkinlikler ile bir araya getirmet istetik. Centilmenlik ruhunun aşılanmasının yanı sıra şehrin teknik planlamasıyla alakalı olarak beyin fırtınası oluşturmak amacıyla futbol turnuvasını düzenledik. Sahada rakip olan, mühendisler saha dışında ise tanışıp bilgi, görgü ve birikimlerini şehir için kullanacaklar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: