Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı Projesi’nde Çalışmalar Devam Ediyor

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Çongar, Park ve Bahçe Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle birlikte Muhsin Yazıcıoğlu...

Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Çongar, Park ve Bahçe Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle birlikte Muhsin Yazıcıoğlu bulvarında devam eden çalışmaları inceledi.

Sivas Belediyesi Başkan Yardımcısı Cafer Çongar, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvar Projesi’nin Sivas için imaj projesi olduğunu belirti. Çongar, Sivas için önemli olan Muhsin Yazıcıoğlu bulvarı yeniden düzenleme projesi kapsamında çevre düzenlemesi çalışmalarının devam ettiğini, bu kapsamda Sivas Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile yapılan incelemeler sonucunda Muhsin Yazıcıoğlu bulvarında bulunan ağaçlar ile ilgili düzenleme yapılacağını söyledi. Çongar, yapılan inceleme sonucunda Muhsin Yazıcıoğlu bulvarında bulunan ve ibreli ağaçlarla ilgili olarak çalışma neticesinde büyüme enerjisini yitiren ve bu nedenle gövdesi deforme olan ağaçlar ile kök yapısı bozulan ağaç türleri kesilerek, yerlerine nitelikli yol ağaçlandırmasına uygun fidan dikimlerin yapılacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Proje tamamlandığında rekreasyon alanlarıyla birlikte bölgenin bir cazibe merkezi haline geleceğini vurgulayan Çongar, “Yine düzenlemeler çerçevesinde yürüyüş yolları, spor aletleri, park düzenlemeleri ve oyun parkları da yer alacak. Burası, Sivas ve Sivaslıların yeni buluşma merkezi olacak. Burası annelerin çocuklarıyla, dedelerin torunlarıyla hoş vakitler geçireceği bir mekan haline gelecek” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: