Muhsin Yazıcıoğlu Görev Şehitleri Anıt Parkı Açıldı

KOCAELİ (AA) - İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan Muhsin Yazıcıoğlu Görev Şehitleri Anıt Parkı, düzenlenen törenle açıldı.

İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan Muhsin Yazıcıoğlu Görev Şehitleri Anıt Parkı, düzenlenen törenle açıldı. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, törende yaptığı konuşmada, görevi sırasında şehit olan sivillere vefa borçlarını ödemek istediklerini belirtti. Güneydoğu'da, farklı meslek gruplarından insanların da şehit olduğuna dikkati çeken Doğan, "Biz 'bunları da unutmayalım ve burada yavrularımızı hatırlatalım' dedik. Bundan dolayı böyle bir park yaptık. Parkımızın cami yanında olması da Allah'ın bir takdiridir. Burada camiden çıkan vatandaşlarımız bir Fatiha okursa ne mutlu bize" dedi. Doğan, Muhsin Yazıcıoğlu'nun görevini yaparken şehit olduğunu kaydederek, "O yüzden görev şehitleri parkına onun ismi çok yakıştı. Bende çok mutluyum. Zaman zaman başka siyasi fikirlere gönül vermiş olabiliriz, bu da doğaldır. Böyle olması belki de daha iyidir. Bu anlamda seçimlerden sonra rozetimi bir kenara bırakıp, herkesin belediye başkanı olacağım" ifadesini kullandı. Daha sonra parkın açılış kurdelesi kesildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: