Muhsin Yazıcıoğlu Hatıra Ormanı'na Fidan Diktiler

Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları tarafından, bindiği helikopterin düşmesi sonucu...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları tarafından, bindiği helikopterin düşmesi sonucu 4 yıl önce hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu anısına hatıra ormanı oluşturuldu. Samsun-Ankara Karayolunun 37. km’si Çakallı mevkisindeki hatıra ormanını ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kendi elleriyle fidan dikti.

Gerçekleştirilen fidan dikimine BBP Samsun İl Başkanı Çoşkun Arslan, Bölge Başkan Yardımcısı Sami Taşkın, Alperen Ocakları Vakfı Mütevelli Heyeti Mehmet Karabacak, BBP eski İl Başkanı Şahin Polat ve partililer katıldı.

Reklam
Reklam

Başkan Demirtaş, "Kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizdeki fidanı dikiniz." hadisinden yola çıkılarak, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu anısına Hatıra Ormanı etkinliğinde bizde bir fidan dikmek istedik. Böylesine güzel ve anlamlı bir projeye merhum genel başkan Muhsin Yazıcıoğlu'nun adının verilmesi çok anlamlı bir davranış.Ben bu vesile ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

"Merhum Yazıcıoğlu, aramızdan ayrılışının ardından dördüncü yıl geçmesine rağmen hiçbir zaman unutmadık ve de unutmayacağız" diyen BBP Samsun İl Başkanı Çoşkun Arslan, "Buradaki amacımız, ağaç dikmek ve rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nu yad etmektir.Onun düşünceleri nasıl Türkiye’yi sarmışsa onun için toprağa diktiğimiz bu fidanlar da kök salarak büyüyecektir.” dedi. Arslan, "Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

50 dekarlık alandan oluşan Muhsin Yazıcıoğlu Hatıra Ormanı'na fidan dikiminin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz