Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ölüm Yıl Dönümü

AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, BBP'nin kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 5'inci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, BBP'nin kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 5'inci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Öz, mesajında, milli ve manevi değerleri, birlik ve beraberliği her türlü siyasi tartışmanın üstünde tutarak ülke ve millet için önemli hizmetlerde bulunan değerli siyaset ve dava adamı Yazıcıoğlu'nun ebediyete intikalinin ardından 5 yıl geçtiğini anımsattı. Yazıcıoğlu'nun, kişiliği, karakteri, siyaset üslubu, her şart ve koşulda ilkeli duruşuyla milletin gönlünde ve dualarında varlığını sürdürdüğünü dile getiren Öz, şunları kaydetti: "Merhum Muhsin Yazıcıoğlu, ilkeli siyasi kişiliğiyle birlikte milletini ve vatanını seven, kendisini davasına adamış bir gönül insanı olarak herkesin sevgisini ve saygısını kazanmıştır. Gençlik yıllarından itibaren ömrünü milletimizin birliğine, varlığına ve geleceğine vakfetmiş, yaşamı boyunca türlü zorluklarla karşılaşmasına rağmen milli ve manevi değerlerinden asla taviz vermemiştir. Elim bir kaza ile ahirete intikal eden Anadolunun yiğit delikanlısı her şart ve koşulda ilkeli ve dürüst olmayı, inandığı değerler için azimle taviz vermeden mücadele etmeyi, büyük Türkiye ve büyük birlik düşüncesini bizlere miras bırakmıştır. Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu ve elim kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmet ve dualarla anıyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: