Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ölümünün 4. Yılı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Teşkilatı üyeleri, partilerinin kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 4. yılı nedeniyle yürüyüş düzenledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Teşkilatı üyeleri, partilerinin kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 4. yılı nedeniyle yürüyüş düzenledi.

İzmit Merkez Bankası önünde toplanan ve aralarında BBP MKYK Üyesi Mustafa Demir, BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ile partililerin bulunduğu grup, Türk bayrakları taşıyarak çeşitli sloganlar eşliğinde Sabri Yalım Parkı'na kadar yürüdü.

Burada merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun şiirlerinin okunmasının ardından basın açıklaması yapan BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin davasının 4 yıldır devam ettiğini hatırlatarak "Bu dava aydınlatılmadan, bu tür olaylarının olmayacağının garantisini kim verebilir" dedi.

Reklam
Reklam

Komplo teorilerinin peşinde olmadıklarını ifade eden Duyar, "Toplumda 'Muhsin Yazıcıoğlu öldürüldü' algısı oluşturan 6 tane şüphe var. Bu şüpheler dağıtılmadığı, bu soruların cevapları net olarak açıklanmadığı sürece, kimse bizi Muhsin Yazıcıoğlu'nun şahadetinin bir kaza olduğuna inandıramaz" şeklinde konuştu.

Gruptakiler, Yazıcıoğlu için okunan duanın ardından dağıldı.

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: