Muhtar Kavgada 3 Kişiyi Silahla Yaraladı

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen olayda, köy muhtarı 3 kişiyi silahla yaraladı.

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen olayda, köy muhtarı 3 kişiyi silahla yaraladı.

Taşköprü Pulcular Mahallesi Demirciler Çarşı Sokak'ta meydana gelen olayda, Çambaşı Köyü Muhtarı Ali Kayacan ile yakın köyden tanıdıkları Mecit Yüce ve Recep Ergül tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine iddiaya göre Mecit Yüce ve Recep Ergül'ün darp ettiği Ali Kayacan, belindeki silahla Yüce ve Ergül'e birkaç el ateş etti.

Olayı ayırmak için gelen esnaf Ekrem Karagöz de kendisine isabet eden kaza kurşununun belini sıyırması sonucu hafif yaralandı.

Reklam
Reklam

Ali Kayacan olay yerinden kaçarken, yaralılar ambulansla Taşköprü Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Recep Ergül ve Mecit Yüce daha sonra Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ergül ve Yüce'nin durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Muhabir: Mehmet Tuğcu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: