Muhtar'dan Aldırmaz’a ‘hizmet’ Teşekkürü

Sarıhamzalı Muhtarı Abdullah Ergün, Büyükşehir Belediyesi’nden son 2 yıldır hizmet aldıklarını söyleyerek, “20 yıldır burada...

Sarıhamzalı Muhtarı Abdullah Ergün, Büyükşehir Belediyesi’nden son 2 yıldır hizmet aldıklarını söyleyerek, “20 yıldır burada oturuyorum. Daha önce Büyükşehir Belediyesi köyümüze gelmemişti. Şimdi yollarımız yapılıyor. Bize bu hizmeti getiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zihni Aldırmaz’dan Allah razı olsun” dedi.

Kentin dörtbir yanında hizmet üteren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Müdürlüğü ekipleri, şehir içinden sonra köy iken belediyeler yasası ile mahalle statüsüne kavuşan Sarıhamzalı Mahahlesi yollarını da yapmaya başladı. Çalışmaları denetleyen Büyükşehir Belediyesi Yol Müdürü Hüseyin Dündar, “Başkanımız Sayın Zihni Aldırmaz’ın talimatları üzerine Sarıhamzalı’da 10.000 metrekareye yakın satih kaplama çalışmasına başladık. Burdan sonra Sarıhamzalı ile Yolgeçen köyü arasındaki 2 km’lik yolumuzu da kaplayacağız” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

20 yıldır Sarıhamzalı’da oturduğunu söyleyen Muhtar Abdullah Ergün, “Daha önce Büyükşehir Belediyesi buraya uğramamıştı. Son 2 yıldır hizmet alıyoruz. Allah kendilerinden razı olsun. Bizlere yol hizmeti getirdiği için Başkanımız Sayın Zihni Aldırmaz’a ve ekibine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz