Muhtarlar, Aziziye Belediyesi’ne Teşekkür Plaketi Verdi

Erzurum'da, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Aziziye Şubesi, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’e teşekkür plaketi...

Erzurum'da, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Aziziye Şubesi, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’e teşekkür plaketi verdi.

Cengiz’i makamında ziyaret eden Şube Başkanı Vahdettin Dadaşoğlu ve muhtarlar, “Marifet, iltifata tabidir” düsturuyla, Aziziye’deki güzel çalışmaların memnuniyet verici olduğu ifade etti. Dadaşoğlu, “Aziziye’de başlatılan dönüşüm hamlesi hepimizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Belediyemiz adeta yeni bir ilçe inşa ediyor. Kentsel dönüşümde ciddi mesafe katedildi. İlçemizde harabe evlerin yerini modern binalar alıyor. Halkımızın yaşam standardı her geçen gün yükseliyor. Etaplar halinde gerçekleşen kentsel dönüşümle, halkımız mağdur edilmediği gibi, ilçemizin çehresinin değişmesi de ayrıca mutluluk veriyor. Bunun yanında ilçemizin tarihine damga vurmuş ciddi sorunlar çözüme kavuşturuldu. Belediye Başkanımızın ve ekibinin bu takdire şayan çalışmalarını taltif etmeyi ve bir teşekkür plaketi takdim etmeyi görev kabul ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise “Bizim için başarının ölçüsü budur. Hemşehrilerimizin, muhtarlarımızın takdir ve teveccühüne layık olmak, bizim için gurur vesilesidir. Her zaman halkımıza hizmet etmenin onurunu yaşadık. Seçildiğimiz ilk günden itibaren ne kadar mukaddes bir görev üstlendiğimizin bilincinde olduk. Yaptığımız hizmetlerin halkımızda oluşturduğu memnuniyet, bizim çalışma şevk ve heyecanımızı daha da artırıyor.” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: