Muhtarlar belediyeden en çok spor salonu istiyor

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, muhtarlar toplantısında elde edilen istekleri tasnif ederek 2012 çalışmalarına...

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, muhtarlar toplantısında elde edilen istekleri tasnif ederek 2012 çalışmalarına alacaklarını söyledi. Yıldız, muhtarlardan en çok gelen talebin başında ise mahallere spor salonları olduğunu ifade etti.

Kocasinan Belediyesi sınırları içindeki mahalle muhtarıyla toplantı yaptıklarını hatırlatan Başkan Bekir Yıldız, “Toplantıda muhtarlarımızın 2012 yılıyla ilgili olarak Büyükşehir ve Kocasinan Belediyesi ile Elektrik Şirketi, KASKİ ve KAYGAZ’dan isteklerini yazılı olarak aldık. Bu isteklerin tasnifini yaptık. Belediyemizin yapacağı istekleri ilgili müdürlüklerimize gönderip, 2012 çalışmaları içine alın talimatı verdik. Diğer kurumlardan istek ve beklentileri de kurumların sorumlularına ilettik.” dedi.

Reklam
Reklam

Yamula Barajı Kıyısı’nda Kuşçu Marina'da muhtarlarla yılın ilk toplantısında istek ve beklentilerini aldıklarını hatırlatan Başkan Bekir Yıldız, şunları ifade etti: “Yaz ve sonbaharda birer toplantı daha yapacağız. Bizim mahallelerde belediyemizin personelleri hizmet vasıtasıyla mahallelerde en az 3 kez bulunur ve gördüğü eksikleri ilgili birime bildirir. Biz, mahallenin temsilcisi muhtardan da beklentilerini alarak mahallelerin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Mahallelerimizin çok şükür artık çok büyük ihtiyaçları kalmadı. Zaten muhtarların yüzde 23,3’ü mahallesinin bir eksiği olmadığını belirterek teşekkür etti. Muhtarlarımızın Kocasinan Belediyesi’nden istekleri ise spor salonu, spor aletleri, yürüyüş yolu, oyun grubu, sosyal tesis, okul, sağlık ocağı, fırın, muhtar evi, camilere çevre düzenlemesi, ihtiyar evi, park yapılması, mevcutların iyileştirilmesi, yeni yol açılması, yaya yolu, asfalt ve mezarlık düzenlemesi başlıklarında toplanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: