Muhtarlar Derneği Başkanı Soytürk'ten İl Genel Meclis Başkanı Bayır'a Ziyaret

Karaman Muhtarlar Derneği Başkanı Yahya Soytürk İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır'ı ziyaret etti.

Karaman Muhtarlar Derneği Başkanı Yahya Soytürk İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Karaman Muhtarlar Derneği Başkanı Yahya Soytürk, 2011 yılında yapılan çalışmalar, 2012 yılında merkez ve ilçeye bağlı köylerin tamamında yapılacak olan köy yolları bakım onarım ve iyileştirme çalışmaları ve bu bağlamda gelecek yıllarda da asfaltsız köy kalmayacak olmasının çok sevindirici olduğunu belirterek, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Bayır'a ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Baldız'a teşekkür etti.

Reklam
Reklam

İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "İl Genel Meclisi olarak daha önce de belirttiğimiz gibi şehirde ne varsa köylerimizde de o olacak. Ömrümüz olursa bunu gerçekleştirmek için İl Genel Meclisi olarak elimizden geleni yapacağız" dedi. Muhtarlara kapılarının sonuna kadar açık olduğunu da belirten Bayır, muhtarların köyleri ile İl Genel Meclisi arasında köprü olduğunu ve köyleri ile ilgili sorunlarını çekinmeden kendilerine getirdiklerini de ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: