Muhtarlar Derneğinden Vali Şahin'e Ziyaret

Muhtarlar Derneği Federasyonu Muğla Şube Başkanı Mehmet Baştuğ beraberindeki heyet, Vali Fatih Şahin'i makamında ziyaret etti.

Muhtarlar Derneği Federasyonu Muğla Şube Başkanı Mehmet Baştuğ beraberindeki heyet, Vali Fatih Şahin'i makamında ziyaret etti.

Vali Fatih Şahin, yeni seçilen muhtarlara başarı dileyerek, "Muhtarlar çok önemli görev icra ediyorlar. Muhtarlar adeta bizim elimiz kolumuz. Sürekli irtibatta olduğumuz birimler" dedi.

Sosyal konuları çok önemsediğini ifade eden Şahin, "Muhtaç bir ailenin okuyan çocuklarının bursa ihtiyacı olabilir. Ya da engelli bir vatandaş, sandalyeye gereksinim duyabilir. Bunların tespit edilmesinin önemli bir vazife. Sosyal devlet olmanın gereği, daha da önemlisi en başta hepimizin insanlık vazifesidir. Düşene el uzatmak, yardımseverlik önemli hususlar. Bunları ötelemeden hemen müdahale etmemiz, yardıma muhtaç vatandaşlarımızı kucaklamamız gerekir. Bu konuda sizlerin işbirliğini bekliyoruz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Mehmet Baştuğ ise, yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinin 4 yıl görev yapacağını anlatarak, Vali Şahin'den yapacakları çalışmalarda destek istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: