Muhtarlar, Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezini Gezdi

Karabük Muhtarlar Derneği üyesi mahalle muhtarları, Aylin Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek bilgi aldı.

Karabük Muhtarlar Derneği üyesi mahalle muhtarları, Aylin Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek bilgi aldı.

Dernek Başkanı İbrahim Harmanbaşı, ziyarette yaptığı açıklamada, engelli çocukların eğitimini ücretsiz bir şekilde üstlenen bu merkezin modern biryer olduğunu ve ailelerin gönül rahatlığı içinde çocuklarını bu merkeze teslim ettiklerini söyledi.

Merkezin bir kolej havasında ve mutfağından bahçesine kadar ışıl ışıl olduğunu ifade eden Harmanbaşı,şunları kaydetti:

"Bu merkez engelli aileler için büyük önem arz ediyor. Bu merkezi gezdik dolaştık. Gerçekten çok modern ve güzel bir yer. Karabük bu bakımdan çok şanslı. Daha önce burasının ücretli olduğunu düşünüyorduk. Bu ziyaret sonrası öğrendik ki aileler buraya hiçbir ücret ödemiyorlar. Ayrıca engelli çocuğu olan aileler çocuklarını gönül rahatlığı içerisinde getirebilir ve topluma kazandırılmalarını sağlayabilirler."

Reklam
Reklam

Merkezin müdürü Bülent Karadayı ise muhtarların ziyaretinden çok mutlu olduklarını, bu ziyaretle hem ön yargıyı ortandan kaldırdıklarını hem de sürekli irtibat halinde oldukları muhtarları bilgilendirdiklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: