Muhtarlar Hayat'ta toplandı

Sultangazi Muhtarlar derneği 7.olağan toplantısını Hayat Cafe&Restaurant'ta yaptı.

Ev sahipliğini Esentepe Muhtarı Yılmaz Gökçe'nin yaptığı toplantıya Sultangazi'li muhtarların yanısıra ,Sultangazi DP İlçe Başkanı Mahmut Yılmaz ve yerel basın katıldı.Toplantının açılış konuşmasını Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Döğer yaptı.Döğer kısaca şunları söyledi:

KAZILAN KUYULAR TEHLİKE SAÇIYOR

"Bu toplantılarımızın amacı sorunlarımızı dile getirmek.Hangi mahallede ne sorunu varsa ,bunu el birliği ile çözmek.Şu an Sultangazi'de iski'nin kazdığı kuyular büyük bir sorun.4-5 metre derinliğinde kuyular kazılıyor ve üzeri kapatılmıyor.Halkın canı tehlikede.Bunun için Kağıthane İski ile görüşmeye gideceğiz.3 Mahalle arasında kültür binası istiyoruz.Gençlerimizi sokaklardan kurtarmamız lazım.Sokaklar tehlike kaynıyor.Bu konuda yerel basından da destek bekliyoruz.İsteklerimizin ve sorunlarımızın yetkililere duyurulması açısından"

Reklam
Reklam

Esentepe Mahallesi Muhtarı Yılmaz Gökçe ise söz alarak,mahallelerde trafo sorunu yaşandığını,Trafo yerlerinin belirlenip ayarlanması gerektiğini,ir trafo maliyetinin 500-600 bin olduğunu ,bununda az bir maliyet olmadığını dile getirdi.

Sultangazi DP İlçe Başkanı ise muhtarların mahalleler için çalıştığını ve her kesimin kendilerine yardımcı olması gerektiğini ve Sultangazi'de ki birlik ve beraberliğin devam etmesi gerektiğini dile getirdi.

BASIN SORDU MUHTARLAR CEVAPLADI

Program basının sorularıyla devam etti.Bir gazetecinin 'dernek amacına ulaşıyormu ' yaptırım gücünüz arttı mı? sorusuna Başkan Döğer;Evet dernek olarak daha etkiliyiz diye cevap verdi.

MUHALEFET UYUYOR MU?

Bir gazetecinin 11 muhalefet partisi var,neden hiç muhalefet yapmıyorlar,çalışmalarından haberimizi yok ,uyuyorlarmı sorusuna DP İlçe Başkanı Mahmut Yılmaz cevap verdi.Yılmaz,iyi işte birlik ve beraberliği yazın ,illa çatışmalar mı olsun diye tepki gösterdi.

Bu arada Hayat Cafe&Restauran'ın sahibi Yılmaz Saka muhtarlara hoşgeldiniz dedi ve cumartesi yapılacak açılışa davet etti.

Reklam
Reklam

www.sultangazigazetesi.com

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz