Muhtarlar Huzur Toplantısı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Belediyenin ev sahipliği yaptığı emniyet yetkililerin düzenlediği muhalle muhtarları ile ilçe huzur...

Çanakkale’nin Biga ilçesinde, Belediyenin ev sahipliği yaptığı emniyet yetkililerin düzenlediği muhalle muhtarları ile ilçe huzur toplantısı kahvaltı sohbeti eşliğinde yapıldı.

Biga İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum destekli polis hizmetleri kapsamında mahalle muhtarları ile mahallerinin güvenlik hizmetlerine etki edecek sorunları tespiti ve giderilmesi diğer kurumlarla işbirliği yapılması gereken konular konuşuldu. Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan, “Bizler Biga halkı için elimizden geleni yapmaya hazırız gerek mobese sistemi gerekse EDS sistemi ile konularda belediye olarak destek verdik vermeye de devam ediyoruz. Her şeyden önemlisi can ve mal emniyetini sağlamaktır insanların mal ve can emniyeti önemlidir korunmaya da değerdir” dedi.

Reklam
Reklam

İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Ergün Ertekin, “Şuan en önemli sıkıntı Çan- Çevre yoludur muhtarlarımızdan istediklerimiz, her muhtar kendi mahallesinde ki vatandaşları bu konuda uyarması ve daha dikkatli olmalarını sağlamasıdır” dedi. Polis Merkez Amiri Tuğrul Savaş ise, “Muhtarlarımız mahallerinde ki sıkıntılarını,sorunlarını bizlere söyleyerek bizlerde çözüm yolu üretmek ve gerekli kurumlara iletmektir. Mesela bir muhtarımız, Ekrem Ergün İlköğretim okulunun yanında ki alt geçit’in temizlenip boyanması ve vatandaşların daha iyi bir şekilde kullanmasını istedi. Bizde bu konuyu belediyeye bildirdik” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: