Muhtarlar toplantısı yapıldı

Merkez köylerin muhtarları ile kurum müdürleri bir araya geldiler.

Elazığ Ziraat Odası Başkanlığı tarafından organize edilen bir toplantıyla merkez köylerin muhtarları ile kurum müdürleri bir araya geldiler. Toplantıya Elazığ Valisi Muammer Erol'da katıldı.

Elazığ Ziraat Odası Başkanlığı Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile merkez köylerinin muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TZOB Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi Özdemir, toplantıda kurum müdürleri ile muhtarları bir araya getirerek köylerin sorunlarına çözüm arayacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Vali Muammer Erol ise toplantıda muhtarlar ile kurum müdürlerini bir araya getirdiklerini, muhtarların her türlü talep ve şikâyetlerini dinleyeceklerini ve sorunlarına çözüm arayacaklarını ifade etti.

Yeni kurulan ve Elazığ’da yakında faaliyete geçecek olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun görev alanı ve destekleri hakkında bilgiler veren Vali Erol, kurumun AB fonlarından sağlanan imkânlarla tarım ve hayvancılık alanlarında Elazığ çiftçisine ve üreticisine çok önemli hibe destekleri sunacağını söyledi. Muhtarlardan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ile irtibata geçerek destekler hakkında detaylı bilgi almalarını isteyen Vali Erol, artık her alanda proje yapma alışkanlığının gelişmesi gerektiğine dikkat çekerek, oluşturulacak projeler ile önemli tarımsal destek imkânının kurum kanalıyla çiftçilere ve üreticilere sağlanacağını söyledi.

Toplantıda daha sonra muhtarların talep ve istekleri dinlendi ve katılan kurum müdürleri tarafından sorulara cevap verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: