Muhtarlara Bursa Ve İstanbul Gezisi

Ünye Kaymakamlığı tarafından mahalli yöneticilere yönelik 19-23 Aralık 2012 tarihleri arasında İstanbul-Bursa illerini kapsayan gezi...

Ünye Kaymakamlığı tarafından mahalli yöneticilere yönelik 19-23 Aralık 2012 tarihleri arasında İstanbul-Bursa illerini kapsayan gezi programı sona erdi.

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir öncülüğünde İlçe Özel İdaresi tarafından düzenlenen geziye İl Genel Meclis Üyeleri Fahri Şahin, Ali Özkan ve Hüseyin Tavlı, Ünye ÇATOM Başkanı Selma Hasdemir, İlçe Özel İdare çalışanları, bazı daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları ile ilçede görev yapan yerel basın temsilcileri katıldı.

5 gün süren gezide birçok tarihi ve turistik yerler gezildi. Olumsuz hava koşulları nedeni ile kısa süren Bursa gezisinde ilk olarak Ulu Cami gezildi. Ardından Orhan Gazi ve Osman Gazi Türbeleri ziyaret edildi. Daha sonra İstanbul’a geçen grup, ilk olarak Eyüp Camii’ne daha sonra sırasıyla Feshane’de Hac Fuarı’na, ÜNDER’de Marmara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Erbay Arıkboğa tarafından yerel yönetimler ile ilgili seminere katıldı.

Reklam
Reklam

Ünye’nin köy muhtarlarından oluşan grup, İstiklal Caddesi’ni de gezdikten sonra 1453 Panaroma, Dolmabahçe Sarayı’nı ziyaret ederek, tekne ile boğaz turu yaptı. İstanbul’da yayın yapan Ünye Haber Postası gazetesinin gecesine de katılan Ünye grubunun gezisi, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in muhtarlara katılım belgesi vermesi ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: