Muhtarlardan Aldırmaz’a Hizmet Teşekkürü

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, merkez Yüreğir ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi.Yavuzlar Mahallesi...

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, merkez Yüreğir ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi.

Yavuzlar Mahallesi Muhtarı Yaşar Uzun’un ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada muhtarlar Aldırmaz’a özellikle yol, köprü ve altyapı hizmetleri için teşekkür ettiler.

“Tarlada izi olmayanın harmanda sözü olmaz” ifadesini kullanan Aldırmaz, “Biz büyük bir aileyiz. Hizmeti hep birlikte yapıyoruz. Muhtarlarımız mahallelerimizin sorunlarını en iyi bilen kişiler. Biz de onlarla birlikte hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Saatte 200 ton kapasiteli asfalt şantiyesi yakında hizmete girecek. Biz de asfaltsız hiçbir yer bırakmayacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Yaşlıların çay içip zaman geçirecekleri, gençlerin gazete okuyup bilgisayardan yararlanabilecekleri, vatandaşların da resmi dairelerdeki işlerini yapabileceklerini yeni muhtarlıklarla ilgili projenin bitmek üzere olduğunu anlatan Aldırmaz, “Bu proje hayata geçtiği zaman vatandaşlar muhtarlıklara gelip tüm işlerini yapabilecek, elektrik ve su faturalarını ödeyebilecek” şeklinde konuştu.

Aldırmaz, Adana’da 10 yılda 4 köprü yapıldığını son 2.5 yılda ise 30 köprüyü hizmete açtıklarını belirtti.

Muhtarların çıkmaz sokakları gündeme getirmesi üzerine de Aldırmaz, “Geçen yıl 132 çıkmaz sokak açıldı, bir yıl içinde tüm çıkmaz sokakları açacağız” dedi.

Muhtarlar da, yapılan hizmetlerin halk tarafından taktirle karşılandığını belirterek gece gündüz yapılan hizmetlerden dolayı Zihni Aldırmaz’a teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: