Muhtarlar'dan Candan'a Ziyaret

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, beraberinde 21 köy muhtarı ile birlikte AK...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, beraberinde 21 köy muhtarı ile birlikte AK Parti Zonguldak milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan'ı Türkiye Büyük Millet Meclisinde (TBMM) ziyaret etti.

Kdz. Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, beraberindeki bazı muhtarları AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan'ı TBMM'de ziyaret ederek yolların bakımı, kanalizasyon, köprü, su sorunları ile bölgedeki elektrik kesintileri ve elektrik şirketi ile yaşadıkları iletişim sorunlarını dile getirdiler.

Reklam
Reklam

AK Parti Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bölgedeki sorunların çözümü noktasında girişimlerimiz devam ediyor, sorunlar çözülünceye kadar takipçisi olacağız ve ilgililerle de görüşeceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: