Muhtarlardan Emniyet Müdürü Akgüç’e Plaket

Bitlis Aktif Muhtarlar Derneği, Bitlis İl Emniyet Müdürü Saadettin Akgüç'e başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi....

Bitlis Aktif Muhtarlar Derneği, Bitlis İl Emniyet Müdürü Saadettin Akgüç'e başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi.

Emniyet Müdürü Akgüç’ü, makamında ziyaret eden muhtarlar, Bitlis’te başarılı çalışmalara imza atmasından ötürü tebrik etti. Plaket takdim töreninde konuşan Muhtar İlhan Turgut, halkın makamında görev yapan görevli kişilerin, halkı kazanmasının ve halkla bütünleşmesinin önemli olduğunu söyledi.

İl Emniyet Müdürü Akgüç'ün, halkla bütünleştiğini ve halkı kazanmaya çalıştığını ifade eden Turgut, "Özellikle bu kış ayında mahallelerde çocukların kayağı bile görmedikleri halde, Bitlis Emniyet Müdürlüğü'nün bu çocukları alıp kayak merkezine götürmesi gurur verici bir şey. Bu nedenle sizinle gurur duyuyoruz. Bu çalışmanın devamlı olmasını diliyoruz. Bu nedenle Bitlis Aktif Muhtarlar Derneği olarak size bir plaket vermek istedik." dedi.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürü Akgüç ise her kim için olursa olsun, düşünülmenin ve hatırlanmanın çok ehemmiyetli olduğunu söyledi. İnsanların enerjisinin, moral ve motivasyonunda saklı olduğunu söyleyen Akgüç, geldikleri günden bu yana bütün teşkilat mensuplarıyla birlikte şehrin güvenliğinin hizmetinde olduklarını kaydetti. Akgüç, "Sadece hedefimiz daha güvenli, daha yaşanabilir Türkiye standartlarının en üst seviyede sağlandığı bir şehir olmak. Tabi bu nasıl sağlanır? Toplumun sinir uçları, en güçlü yerleri muhtarlardır. Bu memleketin problemlerini yukarıya taşıyorsunuz. Biz de buna katkı sunmaya çalışıyoruz. Bu memlekete hizmet etmenin şeref ve gururunu yaşıyoruz." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: