Muhtarlardan Emniyet Müdürüne Veda Ziyareti

Karacabey ilçesinde, mahalle muhtarları, Bursa’ya tayini çıkan Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.Mahalle muhtarları,...

Karacabey ilçesinde, mahalle muhtarları, Bursa’ya tayini çıkan Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

Mahalle muhtarları, Bursa’ya tayini çıkan ve ilçedeki son görev günü olan Karacabey Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu’na veda ziyaretinde bulundu. Aşkınoğlu’nun 6 yıldır Karacabey’de başarıyla görev yaptığını ifade eden mahalle muhtarları, kendisini asla unutmayacaklarını ifade etti. Sadece muhtarlar olarak değil, Karacabey’de her kesimin kendisini sevdiğini söyleyen muhtarlar, ‘’Müdürümüzün ilçeden ayrılacak olması bizi derinden üzdü. Kendisine çok alışmıştık. Her konuda kendisiyle rahatlıkla görüşüyorduk, bize yardımcı oluyordu. Ne biz ned e Karacabey kendisini asla unutamaz’’ şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu da, Bursa’da kapısının her zaman herkese açık olduğunu belirtti. Konuşmaların ardından muhtarlar tarafından Aşkınoğlu’na bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: