Muhteşem Endonezya Gecesi

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde, Endonezya Cumhuriyeti Büyükelçiliği ile Endonezya Turizm ve Yaratıcı Ekonomi Bakanlığı tarafından,...

Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde, Endonezya Cumhuriyeti Büyükelçiliği ile Endonezya Turizm ve Yaratıcı Ekonomi Bakanlığı tarafından, 29 Kasım’da ‘Muhteşem Endonezya Gecesi’ düzenleneceği bildirildi.

Endonezya Turizm ve Yaratıcı Ekonomi Bakanlığının, Endonezya’yı tanıtmak amacıyla Türkiye’de Ankara, İzmir ve Antalya’da üç etkinlik gerçekleştireceği belirtilirken, Antalya’daki etkinliğin, Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Uluslararası İlişkiler Ofisi işbirliği ile 29 Kasım’da AÜ Atatürk Konferans Salonu’nda ‘Muhteşem Endonezya Gecesi’ adı ile düzenleneceği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Kültür gecesi etkinliği kapsamında Endonezya kültürünün sunum ve danslarla tanıtılacağı, etkinliğe katılanlar arasında yapılacak çekiliş ile Endonezya Cumhuriyeti Büyükelçiliği tarafından 2 kişiye gidiş dönüş Endonezya uçak bileti verileceği ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz