Muhteşem sergi

Anadolu’ya Yolculuk sergilerinde 2. durak MERSİN’Dİ.

Anadoludan yola çıkmış,sanatın merkezi şehirlerimizde yol almış ama asla doğduğu toprakları unutmamış sanatçıların, doğdukları topraklara O topraklarda bıraktıkları insanlarla” buluşma” yolculuğunun 2. durağı Mersin’de Atelye DE sanat Galerisinde gerçekleşiyor. 1. si Konya-Çumra İlçesinde gerçekleşen serginin 2. durağı MERSİN oldu.

Atelye DE sanat Galerisi Viranşehir mahallesi Sahil Yolu Cad. Güneş Sahil Sitesi Zemin katta hizmete açıldı. Kuratörlüğünü Kamer Batıoğlunun yaptığı sergiye Galeri yöneticisi Derya Polat ev sahipliği yapıyor. Anadolu İnsanının kendi sanatçılarıyla buluşmasını amaçlayan “Anadolu’ya Yolculuk” sergilerinin bundan sonraki durakları Batman ve Çorum olacak.

Reklam
Reklam

İLGİ BÜYÜK
Mersin’deki sergiye ilginin büyük olması galeri yöneticisi Derya Polat’ı sevindirirken mersin protokolünün katılımı moral kaynağı oldu. Mersin’li sanatseverleri 10 açık kalacak sergiye davet eden Polat Mezitliye kurduğu sanat galerisi ile hizmet etmenin sevincini yaşadığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz