‘Muhteşem Yüzyıl’ En Iyi Dram, ‘Karadayı’ En Iyi Yeni Sezon Dram Dizisi Seçildi

Antalya Televizyon Ödülleri’nin dördüncüsü sahiplerini buldu. Ödül töreninde ‘Muhteşem Yüzyıl’ en iyi dram, ‘Karadayı’ ise...

Antalya Televizyon Ödülleri’nin dördüncüsü sahiplerini buldu. Ödül töreninde ‘Muhteşem Yüzyıl’ en iyi dram, ‘Karadayı’ ise en iyi yeni sezon dram dizisi ödülünü aldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Antalya Kültür Sanat Vakfı’nın (AKSAV) organize ettiği, bu yıl dördüncüsü gerçekleşen Televizyon Ödülleri’nde yılın en iyileri seçildi. Mardan Palace Otel’de yapılan tören, sanatçıların kırmızı halıdan geçmeleri ile başladı. Daha sonra Engin Hepileri ve Mine Tugay’ın sunumunda ödül töreni başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 4 yılda beklediğinin çok üstünde bir başarı sağlandığını, bunu sanatçıların gözlerinden okuyabildiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Açılış konuşmasının ardından ödül töreni bu yılın onur ödülleri ile başladı. Bu yılki ‘Onur Ödülü’ haber ve spor spikeri Halit Kıvanç, haber spikeri Can Akbel ve ‘Huysuz Virjin’ karakteri ile tanınan Seyfi Dursunoğlu’na verildi.

Gecede Karadayı ve Muhteşem Yüzyıl’a dram dizisi dalında ödüller verildi. Dram dizisi dalında ‘En iyi erkek oyuncu’ Kenan İmirzalıoğlu, ‘En iyi kadın oyuncu’ ödülünü ise Meryem Uzerli aldı. Öte yandan salondaki davetlileri konuşmaları ile güldüren Meryem Uzerli, Türkiye’de dizilerin çok uzun olmasından yakındı.

‘En iyi komedi dizisi’ ödülü ise ‘Seksenler’ dizisinin oldu. Komedi dizisi dalında ‘En iyi erkek oyuncu’ ödülünü İşler Güçler dizisinin oyuncuları Ahmet Kural ile Murat Cemcir paylaştı. Ödül töreninde ‘Muhteşem Yüzyıl’, ‘İşler Güçler’ ve ‘Seksenler’ dizileri üçer ödül alırken, ‘Benim İçin Üzülme’, ‘Karadayı’ ve ‘Yalan Dünya’ dizileri ise ikişer ödülle ayrıldı.

  1. Antalya Televizyon Ödülleri töreninde verilen ödüller şöyle oldu:
    En iyi dram dizisi: Muhteşem Yüzyıl-Star TV
    En iyi yeni sezon dram dizisi: Karadayı-ATV
    Dram dizisi en iyi erkek oyuncu: Kenan İmirzalıoğlu "Karadayı" ATV
    Dram dizisi en iyi yardımcı erkek oyuncu: Necip Memili "Dila Hanım"-Star TV
    Dram dizisi en iyi kadın oyuncu: Meryem Uzerli "Muhteşem Yüzyıl"-Star TV
    Dram dizisi en iyi yardımcı kadın oyuncu: Zerrin Tekindor "Kuzey Güney"-Kanal D
    Dram dizisi en iyi yönetmen: Yağmur Taylan, Durul Taylan "Muhteşem Yüzyıl"-Star TV
    Dram dizisi en iyi özgün senaryo: Yıldırım Türker, Murat Uyurkulak, "Kayıp Şehir"-Kanal D
    Dram dizisi en iyi uyarlama senaryo: Ercan Mehmet Erdem "Behzat Ç.
Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz