Müjdat Gezen Tiyatrosu'na Marmaris'ten Davet

Marmaris Belediyesi, yeni açılacak Kültür ve Sanat Evi'nde çocuklara tiyatro ve drama eğitim vermek üzere...

Marmaris Belediyesi, yeni açılacak Kültür ve Sanat Evi'nde çocuklara tiyatro ve drama eğitim vermek üzere Müjdat Gezen Sanat Merkezi'ni Marmaris'e davet etti.

5 Ekim'de İstanbul'da Usta Tiyatrocu Müjdat Gezen ve İstanbul Kadıköy'de bulunan "Müjdat Gezen Tiyatrosu"nda bir dizi görüşmeler yapan Marmaris Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Görevlisi Sedat Kirt, sanatçının yakında sahneye koyacağı "1881" isimli tiyatro oyununun Marmaris'te sahnelenmesi için girişimlerde bulunulduğunu söyledi.

Ziyaret hakkında bilgi veren Kirt, "Görüşme, usta oyuncu Müjdat Gezen'in yakında sahneye koyacağı "1881" isimli tiyatro oyunun hazırlıklarını sürdürdüğü Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda yapıldı. Ziyaretin amacı İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa'da faaliyet gösteren Müjdat Gezen Sanat Merkezleri ile Marmaris Belediyesi Kültür ve Sanatevi arasında işbirliğini sağlamaktı. Yeni tesisin fotoğraflarını ve planını dikkatle inceleyen Müjdat Gezen çalışmayı olağanüstü buldu ve mutlaka işbirliğine gidileceğini söyledi. Bu arada, 1881 isimli oyunun Marmaris'te sergilenmesi için de görüşmeler devam ediyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ziyaretin hemen ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi görevlilerini geçtiğimiz günlerde Marmaris'e gönderen Müjdat Gezen, gerek önerilerde bulunmak gerekse Müjdat Gezen Sanat Merkezi adına kurslar açmak üzere bir çalışma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: