Mülkiye Başmüfettişi, Aziziye'deki çalışmaları denetledi

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi Mahmut Çuhadar, Aziziye Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde denetledi. Valilik, kaymakamlık ve...

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi Mahmut Çuhadar, Aziziye Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde denetledi.
Valilik, kaymakamlık ve belediyeler gibi kamu kurumlarında rutin denetim yapmak üzere Erzurum’a gelen Mülkiye başmüfettişleri çalışmalarını sürdürüyor. İki haftadır Aziziye Belediyesi’ndeki birimleri denetleyen Başmüfettiş Mahmut Çuhadar’a Başkan Cengiz, yapılan çalışmalarla ilgili yerinde brifing verdi. Başmüfettiş Çuhadar, daha sonra başta asfalt ve kilitli taş çalışmaları olmak üzere, çocuk oyun grupları, TOKİ inşaatları ve kentsel dönüşüm alanları ile spor salonu, Aziziye-Pendik Kardeş Belediye Sanat Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
Belediyenin mali yapısı ve imkânları ölçüsünde önemli hizmetler gerçekleştirdiğini dile getiren Başkan Cengiz, “Görev süremizde ilçemiz için çok hayırlı ve önemli hizmetlerin altına imza attık. 15 yıldır süre gelen sorunları çözüme kavuşturduk. Yalnızca bugünü değil, ilçemizin yarınlarını düşünerek hizmet ürettik. Kaynak yarattık, parasız da yatırım yapılabileceğini ilçemize kazandırdığımız 500 kişilik spor salonu ile gösterdik. İlçemize hizmet için sadece elimizi değil, bedenimizi taşın altına koyuyoruz.” ifadelerini kullandı.
Mülkiye Başmüfettişi Mahmut Çuhadar ise ilçede önemli yatırımlar yapıldığını belirtti. Çuhadar, belediyedeki denetimini tamamlanmasının ardından Aziziye Kaymakamlığı’na geçti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz