Mümine Hatun Hanımlar Lokali Açıldı

 Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyesi olan "Mümine Hatun Hanımlar Lokali"nin açılışı gerçekleştirildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyesi olan "Mümine Hatun Hanımlar Lokali"nin açılışı gerçekleştirildi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Malazgirt Mahallesi Selahaddin Eyyübi Parkı'nda düzenlenen lokalin açılış töreninde yaptığı konuşmada, Dünya Kadınlar Günü'nde, kadınlara yönelik yaptıkları tesisin açılışının anlamlı olduğunu söyledi. Yeni Büyükşehir Yasası ile Konya'nın merkez dışındaki tüm ilçelerinde de hanımlar lokali açacaklarını anlatan Akyürek, " Konya Büyükşehir Belediyesi olarak Dünya Kadınlar Günü'nü kadınlarımıza her yıl bir eser armağan ederek kutluyoruz. 10 yıldır her yıl Hanımlar Lokali, mesleki eğitim merkezi, Kadın ve Aile Destek Merkezi, KOMEK Satış Merkezi onlarca eserin açılışını yaparak kutladık, bundan sonraki yıllarda da aynı olacak" diye konuştu. Akyürek, bugüne kadar yaptıkları yatırımlarla şehrin marka değerine katkıda bulunduklarını belirterek, "Şehrimize değer katan birçok önemli yatırıma hep birlikte imza attık. Büyükşehir Belediyesi olarak Konya belediyecilik tarihinin 15 önemli eserinin 13'üne imza atmak nasip oldu. Halkımızın desteği bunda çok önemli rol oynadı" dedi. Konuşmaların ardından Akyürek, protokol mensupları hep birlikte kurdele keserek lokalin açılışını gerçekleştirdi. Mümine Hatun Hanımlar Lokali'nde yüzme havuzu, spor salonu, buhar ve sauna merkezi, mesleki eğitim sınıfları ve çok amaçlı salonlar bulunuyor. Açılışa, AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Fatma Toru, AK Parti İlçe başkanları ile İlçe Kadın Kolları Başkanları, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, Büyükşehir Belediyesi Hanım Lokalleri ve KOMEK yöneticileri ile çok sayıda kişi katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: