Muradiye Belediye Başkanı Yavaşlı'dan, Başkan Ergün'e Ziyaret

Muradiye Belediye Başkanı Erdinç Yavaşlı, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti.Manisa Belediyesi’nin çalışmalarını...

Muradiye Belediye Başkanı Erdinç Yavaşlı, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti.

Manisa Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Yavaşlı, Başkan Cengiz Ergün’ün yoğun bir tempo içerisinde olduğunu bildiklerini dile getirdi. Muradiye Belediyesi’nin çalışmaları hakkında Başkan Ergün’e bilgiler veren Yavaşlı, “Çok istediğimiz semt polikliniğini beldemize kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir de beldemize Atatürk Lisesi kazandırılması için girişimlerimiz var. Belediyemiz borçsuz bir belediye ve kasasında parası da mevcut. Eğer hükümetin desteğini almazsak, lise projesini kendi imkanlarımızla yapmak gibi bir düşüncemiz var” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyareti nedeniyle Muradiye Belediye Başkanı Erdinç Yavaşlı’ya teşekkür eden Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Biz de Manisa Belediyesi’ni devraldığımızda borçlu bir belediye olarak almıştık. Gelinen noktada hem borçlarımızı sıfırladık, hem de bütçemizde rekor üstüne rekorlar kırdık. Tabi bu, yoğun bir çalışma ve gayretin sonucunda oluyor. Bununla birlikte de ortaya güzel sonuçlar çıkıyor. Ben sizleri çalışmalarınızdan dolayı kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Ziyarette, yeni Büyükşehir Yasası ile ilgili de görüş alışverişinde bulunan başkanlar, yasanın Manisa için hayırlı olması temennisinde bulundular. Ziyaret sonunda Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Muradiye Belediye Başkanı Erdinç Yavaşlı’ya çanta hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: