Muradiye Hes'teki Cesedin Kimliği Belirlendi

Van'ın Muradiye ilçesindeki Hidro Elektrik Santrali (HES) havuzunda 12 Nisan 2012 tarihinde bulunan ve ilk...

Van'ın Muradiye ilçesindeki Hidro Elektrik Santrali (HES) havuzunda 12 Nisan 2012 tarihinde bulunan ve ilk tespitlere göre elektrik çarpması sonucu öldüğü sanılan erkeğe ait cesedin, Şehit Mehmet Bey Mahallesi'nde ikamet eden 3 çocuk babası Ferit Gezer'e ait olduğu ortaya çıktı.

Muradiye Devlet Hastanesi morgunda 15 gündür bekletilen, ancak sahibin çıkmadığı için defnedilmesi beklenen ceset, son günde eşi tarafından üzerinde bulunan pantolon, kemer ve iç çamaşırından ve vücudundaki beninden teşhis edildi. Ayrıca ağabeylerinin teşhis ettiği ceset ailesine teslim edildi. Muradiye Devlet Hastanesi'nden alınan ve belediyeye ait cenaze yıkama ve taşıma aracında yıkanan cenaze, Muradiye Merkez Mezarlığı'nda defnedildi.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yakınları, Ferit Gezer'in olaydan bir hafta önce İstanbul'a çalışmaya gideceğini söylediğini, ancak evden ayrıldıktan sonra cep telefonu da olmadığından kendisinden bir haber alınamadığını söylediler. Yakınları "Bulunan cesede eşinin de bakmasını istedik. Ceset değişmişti, ama üzerindeki giysiler ve vücudundaki benlerden de ilk eşi ve ağabeyi tarafından teşhis edildi. Ancak ölüm sebebini biz de öğrenmek istiyoruz" dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: