Muradiye'de kros yarışması

Muradiye ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle düzenlenen Okullararası Kros Yarışmasının sonunda bazı öğrenciler baygınlık geçirirken, dereceye

Muradiye ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle düzenlenen Okullararası Kros Yarışmasının sonunda bazı öğrenciler baygınlık geçirirken, dereceye giremeyenler gözyaşı döktü.

Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından okullar arasında 4 ayrı kategoride kros yarışması düzenlendi. Eski Van Yolu üzerinde sağlık raporları kontrol edilen öğrenciler 800 metre küçük kızlar, bin metre küçük erkekler, bin 200 metre yıldız kızlar ve bin 500 metre yıldız erkekler kategorilerinde yarıştı.

Reklam
Reklam

Yarışan öğrenciler kadar onları izleyen velilerinin de heyecanları yüzlerine yansıdı. Yarışmalarda baygınlık geçirenlere sağlık görevlileri müdahale etti. Dereceye giremeyen öğrencilerden bazıları ağladı. Onları teselli etmek ise öğretmenlerine düştü.

Dereceye giren öğrencilere ödüllerinin 23 Nisan'daki kutlamalarda verileceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: