Muradiye'de Kutlu Doğum haftası etkinlikleri

Muradiye'de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında verilen konferansa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Muradiye'de Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında verilen konferansa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Muradiye İmam Hatip Lisesi'ndeki "Sözde değil özde kardeş olalım" konulu konferans Ünseli Fevzi Çakmak Cami imam hatibi Bahattin Akoğlu'nun Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Samsun Merkez Vaizi Nizamettin Bayraktar, hazreti Muhammed'in insanlar ve diğer peygamberler içinde ayrı bir yerinin olduğunu bildirdi. Hazreti peygamberin doğumu, hayatı, peygamberliği ve verdiği mesajları anlatan Bayraktar, hicretten sonra Mekke ve Medineli Müslümanlar arasında yaşanan kardeşliğin herkese örnek olması gerektiğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Programda ilköğretim okulları ve Kur'an kursları arasında farklı kategorilerde düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: