Muradiye'de "tavla Ve Dama Turnuvası" Düzenlendi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Muradiye Genç Adımlar Derneği'nin işbirliğiyle, Muradiye ilçesindeki kahvehanelerde, tavla ve dama turnuvası düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Muradiye Genç Adımlar Derneği'nin işbirliğiyle, Muradiye ilçesindeki kahvehanelerde, tavla ve dama turnuvası düzenlendi.

Turnuva açılışında konuşan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aslan Sinir, Muradiye'de bu tür aktivitelerin yapılmasının sevindirici olduğunu ifade ederek, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Muradiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Gündüz ise, soğuk ve uzun kış aylarında, vatandaşların kahvehanelerde zamanını daha iyi ve verimli geçirmesi için turnuvayı düzenlediklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Turnuvayı Muradiye Genç Adımlar Derneği ile birlikte düzenlediklerini ifade eden Gündüz, "Turnuvaya yaklaşık 40 kişi başvurdu. Turnuva bir hafta sürecek. Turnuvada dereceye giren ilk üç kişiye çeşitli hediyeler vereceğiz" dedi.

Muradiye Genç Adımlar Derneği adına konuşan Selçuk Yay de, ilçede bu tür aktivitelere ihtiyaç duyulduğunu belirterek, bu faaliyetlerin artırılması için çaba göstereceklerini kaydetti.

Turnuvanın açılışına İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Tarık Hekimoğlu, Emniyet Müdürü Süleyman Yetikcan, Milli Eğitim Müdürü Reşit Kütükçüoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Polat, AK Parti İl Encümeni Nesim Solmaz, CHP İlçe Başkanı Nurettin Beyaz ve davetli katıldı.

Muhabir: Seracettin Seçkin / Şener Toktaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: