Murat Dalkılıç'a Konserde Evlilik Teklifi

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki konserinde izdiham yaşanan ünlü sanatçı Murat Dalkılıç'a hayranı olan genç bir kız...

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki konserinde izdiham yaşanan ünlü sanatçı Murat Dalkılıç'a hayranı olan genç bir kız evlilik teklifinde bulundu. "Benimle evlenirmisin" pankartı açan Merve yakışıklı popçuya sesini ulaştırmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Çok özel gece için İnegöl AVM’ye gelen ziyaretçiler, konser saatinden saatler önce meydanı doldurdular. Dans gösteriler ile başlayan gecede Murat Dalkılıç sahneye çıktığında meydandaki binlerce kişilik coşkulu kalabalık sanatçıyı alkışladı. Konser sonrası açıklama yapan yakışıklı popçu İnegöl AVM’nin mimarisinden ve dev meydanından oldukça etkilendiğini ve çok keyifli bir topluluğa konser verdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

İnegöl AVM Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Kırcalı, Kırcalı Yapı olarak inşa ettikleri İnegöl AVM’yi keyifli bir mekan yapabilmek için aylarca geceli gündüzlü çalıştıklarını belirtti.

Öte yandan konser sonunda İnegöl AVM Yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Kırcalı, AVM’deki mağaza müdürleriyle birlikte geceye özel hazırlanan doğum günü pastasını kestiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: